Main

Cum Să Câștigi Bani Folosind Rapid PayPal

Cum Să Câștigi Bani Folosind Rapid PayPal

Îți voi arăta cum să câștigi bani prin intermediul site-urilor Incentive Freebie direct în contul PayPal.

Cum Să Câștigi Bani Folosind Rapid PayPal

Primul pas: Înscrie-te pe un site Incentive Freebie. Acestea sunt site-uri web care te recompensează cu bani sau premii la completarea unei oferte de studiu sponsorizate și făcându-i pe alții să facă același lucru. Modelul de afaceri este destul de simplu. În primul rând, ai agenții de publicitate care plătesc proprietarilor site-urilor de Incentive Freebie o sumă la încheierea ofertelor de încercare. Apoi, proprietarul site-ului ia o mare parte din acești bani pentru a plăti utilizatorii care completează ofertele și găsesc recomandări și apoi păstrează restul banilor pentru el însuși.

Al doilea pas: Finalizează o ofertă de studiu sponsorizată. Multe dintre aceste site-uri au oferte cu adevărat decente, cum ar fi studiile cu companii importante precum Blockbuster, Netflix, NY Times, eBay etc. Cu alte cuvinte, este clar că avem de-a face cu companii importante și nu doar cu escroci, deci nu trebuie să îți faci griji cu privire la furtul de identitate. Aceasta este adevărata afacere.

Al treilea pas: Fă-i pe alții să facă același lucru. Site-ul obișnuit Incentive Freebie te va recompensa 40$ pentru fiecare recomandare pe care o aduci pe site. Suma se poate înmulți în timp. Pot să îți spun că au existat luni în care am câștigat peste 3.000 de dolari doar din recomandări și, cel mai important, banii se duc direct în contul tău PayPal.

Plățile pe site-uri legitime și profesionale sunt trimise zilnic, iar unele dintre ele au echipe complete de sprijin care oferă suport imediat.

 

Deci, unde găsesc aceste recomandări?

Cum Să Câștigi Bani Folosind Rapid PayPal

 1. Locul #1 sunt forumurile de site-uri Incentive Freebie pe care le poți găsi dacă le cauți pe Google.
 2. Familia și prietenii: găsește 20 de prieteni sau rude care să o facă pentru tine. 20 x 30 = 600$. O mulțime de bani!
 3. Craigslist: Acest site are trafic masiv și postările de pe Craigslist sunt gratuite. 
 4. Yahoo Answers: Yahoo Answers are mult trafic, și în fiecare zi există zeci de întrebări despre câștigul de bani online. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la aceste întrebări și, la sfârșitul răspunsului tău, să plasezi un link către pagina ta FreeLunchRoom. Ai să fii surprins de numărul de recomandări pe care le poți găsi din răspunsul la o duzină de întrebări pe Yahoo Answers.
 5. Creează un blog: Site-urile web creează o atenție deosebită. Dacă postezi destul de des, site-ul tău va avea trafic și poți obține recomandări de la cititorii tăi. Fă un blog despre câștigarea banilor pe site-urile IFW și vei avea un rang bun în acele tipuri de căutări.
 6. Site-uri sociale: Facebook, MySpace etc. au mult trafic și postarea pe aceste site-uri ți-ar putea aduce bani pe termen lung
 7. Lucrează online pe forumuri de la domiciliu: Există o mulțime de astfel de forumuri pe internet și sunt pline de oameni interesați să câștige bani online legal.
 8. Fă un obiectiv Squidoo care să explice utilizatorilor ce faci
 9. Scrie pe site-uri IFW cu un link către pagina ta de pe forumurile freebie sau pe blogul tău
 10. Marketing de articole: Scrie un articol despre site-urile IFW și postează-l pe EzineArticole care se clasează bine în rezultatele motorului de căutare.
 11. Pune fluturași în comunitatea ta, cu un link către pagina ta comercială, explicând elementele de bază ale sistemului.

Pot să îți spun că este posibil să păstrezi un flux consistent de recomandări și să câștigi o sumă decentă de bani. Știu zeci de oameni care fac acest lucru FULL TIME!